top of page

En liten hund med stor iver og utholdenhet.


Storebror Ludo og jeg har tidligere vært på langtur med vandring over skog og hei med overnatting i telt. Så måtte vi også prøve om også Laluna - Brasiliansk terrier, kunne være med oss på slike turer. Med oss hadde vi favoritt tante som var med og leiet og bar tingene vi trengte på turen.

Turen startet i Konsmo og det første som møtte oss var en bratt stigning på sti. Dette er også begynnelsen på Barnevandringsstien etappe 3 mot Marnardal. Vi derimot tok inn mot Håland og vandret i skog og hei, traktorstier og grusveier.

Vi merket godt på Laluna når hun begynte å bli sliten, men det ble vi også. Så vi tok oss en stopp ca. hver time med drikkepause og en powernap på hundene før vi vandret videre.

Ca. halvveis tok vi en lengre pause ved ett nydelig vann og vi tok oss en matbit og en lengre hvil i skyggen. Laluna har til nå vist at også hun kan gå lengre turer og klarer å ta skikkelig pauser der vi stopper. Med god driv fortsatte vi og når kvelden nærmet seg fant vi en plass å telte og ta kvelden - godt utslitt både to- og firbeinte.


Selv om det er midt på sommeren var det behov for ekstra tøy i løpet av natta, men ellers gikk første natt i telt helt tipp topp for minste mann på fire ben som strakk seg så lang hun var inni vår lille to-mannstelt! Dag to begynte med samme iver for tur langs grusveien til hovedcamp'en vår ved Vassland for begge de firbeinte. Vi tobente kjente det godt i både lår og legger da vi startet siste etappe.


Vel fremme på hovedcamp'en slappet vi av, laget god mat og badet. Vi har erfart at vandring med en Brasiliansk Terrier er ingen problem, LITEN HUND - STOR IVER OG UTHOLDENHET! Kunne nesten tro hun trodde hun var som storebror ; Blandingshund ala Pointer :D

60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2_Post
bottom of page