top of page

En rar og annerledes tid - Korona Pandemi

Vi har alle, i aller verdens hjørner og kroker fått kjenne og føle på denne pandemien som rår. Dette påvirker også oss og vår hverdag.


Rio tar smittevern seriøst

Vi hadde store planer om flere utstillinger og rallylydighetsprøver denne våren, men har som de fleste andre måttet holde oss hjemme og følge FHI sine retningslinjer.


Da ble det hverken utstilling eller trening sammen med vår hundegjeng. Vi prøver å holde treningen ved like ved å trene hjemme, men savner virkelig å kunne sosialisere oss sammen for en felles hobby. I tillegg til hjemmetrening, prøver vi å støtte NKK sin kamp mot konkurs der vi har støttet norsk kennelklubb der vi har vippset over ett beløp i kennelen sitt navn. Og vi er kjempestolte av de klubbene vi er medlem av ( NTK Agder og Kristiansand hundeklubb) som har donert støtte til NKK. Vi håper at de overlever denne krisen også 💞


Vi har også sklidd ut med hverdagsrutinene våres, noe hundene setter stor pris på - selvfølgelig digger vi langtur midt på dagen og å kunne sove litt lengre på morgenen. Prøver å minne meg selv på å huske å ha økter av "vanlig" hverdag i blant også, så vi ikke blir for godt vandt med de rutinene vi har lagt til oss nå.


Ellers nyter vi godt av at det er vår og solen har glimtet til denne våren med gode varmegrader som har ført til MANGE timer med kos i hagen. Vi håper våre venner, både to- og firbente klarer seg i denne rare tiden og så håper jeg våre veier krysses snart i hundenes ånd med sosialisering, treninger og konkurranser.

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2_Post
bottom of page