top of page

Hvorfor ble det Brasiliansk Terrier på meg?

Det hendte i de dager da en hund ikke var nok. Jeg hadde fra før av en herlig blandingshund ved navn Ludo som lignet på en slags pointer/fuglehund i utseende og i adferd.


~ LUDO ~

Etter å ha hatt han hos meg i 2 år, fant jeg ut at vi kunne tenke oss enda en hund til i flokken. Jakten startet på nett og avsluttet på en hundeutstilling sammen med hundevenner vi hadde blitt kjent med på ulike hundekurs. Jeg skulle kikke på Manchester terrieren, men fant raskt ut at denne hunden ikke matchet Ludo sitt aktivitetsnivå og bestemte raskt at det ikke ble den rasen som passet for oss. Jeg satte meg ned sammen med de andre og kikket på resten av utstillingen da jeg plutselig så en "mini Ludo" i ringen. Jeg lurte på hvilken rase dette var og sammen med vennene spurte vi handleren av hunden om hvilken rase dette var. Dette var vårt første møte med oppdretter av Brasiliansk Terrier - Lise Kristin Tømte. Hun hadde tilfeldigvis ett nytt kull hjemme med en tispe ledig om jeg ønsket. Så etter å ha snakket med oppdretter, venner, sjekket ut om rasen på nett klarte jeg å bestemme meg - det måtte bli en Brasiliansk Terrier <3


Slik ble det til at jeg ble kjent med rasen og slik var det at det ble Laluna (Maienyas Brienne of Thart) som flyttet hjem til oss.


Laluna kommer endelig hjem til oss

Laluna aka Maienyas Brienne of Thart

Laluna aka Maienyas Brienne of Thart

63 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Post: Blog2_Post
bottom of page